Om Azeo

Krångelfria för kunderna. Krångliga för konkurrenterna.
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

Vår Story

WELCOME,

Vårt koncept, ”IT-avdelning på abonnemang” ger små och medelstora företag full kontroll på sina IT-kostnader. Vi vänder upp och ner på marknaden genom att se till att all IT fungerar utan några timkostnader. Krångelfritt för våra kunder. Krångligt för våra konkurrenter.

 

I september 2020 gick Azeo ihop med IT företaget 101 Stockholm AB som funnits sedan 2000. Samtidigt genomfördes en fulltecknad nyemission med affärsänglar som tillfört kapital för att långsiktigt utveckla företaget. Azeo är nu ett finansiellt starkt bolag med 15 aktieägare och bra tillväxt. Några bevis på det är:

 

  • Att Azeo är utvald av Microsoft Sverige för att tillsammans med dem nå ut till småföretag i en satsning under 2021

  • Att Sveriges ledande Coworking-koncept United Spaces valt Azeo som samarbetspartner. Vi erbjuder nu deras medlemmar i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö våra IT-tjänster.

  • Att vi troligen har branschens nöjdaste kunder med en NPS poäng på 89

Azeo_founders-md.jpg
denys-nevozhai-z0nVqfrOqWA-unsplash-md.j

Krångelfri IT

Vår affärsmodell är enkel. Den bygger på att små och medelstora företag ska få tillgång till krångelfri IT till ett fast pris. Så krångelfri och effektiv att support blir näst intill obefintlig. Med en mix av marknadens bästa IT-system, digitala verktyg och fokuserad kompetens har vi lyckats så bra att vi bjuder på all IT-support.

Vi kallar det Krångelfri IT, helt enkelt.